vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Sastali se veterani Metkovića i Orebića

Metković, 6.9.2010. - Na igralištu ONK Metkovića u subotu je odigrana prijateljska utakmica između veterana ONK Metković i NK Orebić koja je završila rezultatom 5:1 za gostujuću ekipu.
   Veterani Metkovića nogomet igraju rekreativno dva-tri puta tjedno i ovo im je prva utakmica protiv drugoga kluba. Prvi dio susreta odigrali su odlično, ali su u drugom dijelu „ispuhali“ pa su utakmicu završili samo golom Gorana Marušića.
   Istovremeno veterani Orebića nogometom se bave ozbiljnije i godišnje odigravaju petnaestak utakmica, što je pokazao i rezultat utakmice.
   Metković i Orebić su tradicionalni suparnici u Županijskoj ligi. Kroz to stvorila su se prijateljstva koja su se nastavila i danas nakon prestanka aktivnog bavljenja nogometom. Na kraju utakmice svi su bili zadovoljni što je završilo bez ozljeda, a druženje je nastavljeno večerom.
   Za ONK Metković igrali su: Dinko Terkeš, Ivo Bubalo, Mate Borovac, Dražen Borovac, Krešo Plečaš, Milorad Dodig, Mile Bandur, Mišo Ramić, Željko Parmać, Ivica Vladimir, Davor Vladimir, Ante Manenica, Željko Dominiković, Goran Marušić, Jure Talajić, Zoran Ćužić, Josip Mateljak, Mile Bebić, Hrvoje Ćelić. Utakmicu je sudio Matko Majić.