vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretva započela s pripremama

Metković, 29.7.2010. - U sklopu priprema za novu sezonu nogometaši Neretve jučer su u Gabeli odigrali i drugu prijateljsku utakmicu s NK Gošk koja je završila rezultatom 3:0 za Gabeljane. Prva je odigrana prošli tjedan na igralištu Iza Vage, a završila je rezultatom 3:2 u korist Metkovaca.
   Tijekom pauze metkovski trećeligaš doživio je određene igračke promjene. Klub su napustili Bezer, Šiljeg, Brečić, Kuran, Mataga, Raguž i Kežić. U klub su stigli: Bago iz NK Imotski, Rako iz NK Gošk Gabela, Pehar i Zubac iz NK Neretvanac, Majić iz pločanskog NK Jadran LP, Jurić iz NK Konavljanin i Milinković iz ONK Metković. U rad su uključeni i perspektivni juniori Vrnoga, Jurić, Soldo i Batinović. Na trenerskoj klupi i sljedeću sezonu ostaje Antonio Esteban Vladusich, pomoćnik će mu biti Slavko Limov, a trener vratara Enver Jakirović.
   Neretva će cijele pripreme odradit na igralištu Iza Vage, a uz već odigrane utakmice protiv Goška planira se odigrati još nekoliko pripremnih utakmica sa županijskim trećeligašima ili momčadima iz susjedne Hercegovine.
   Već u subotu na igralištu Iza Vage Neretva će odigrati susret protiv NK Konavljanin. Susret započinje u 17,30 sati, a uzvratni bi se trebao odigrati 7. kolovoza u Čilipima.