vijesti www.metkovic.hr

 Maraton lađa

Organizacijski odbora Maratona lađa

Metković, 16.7.2010. - Jučer je u Restoranu Domagoj održan sastanak Organizacijskog odbora Maratona lađa s glavnom temom suorganizacija Maratona lađa 2010.
   Na početku sastanka predsjednik Udruge lađara Neretve Marko Marušić okupljenima je predočio troškovnik Maratona i popratnih aktivnosti koji iznosi 717.400 kn. Govoreći o suorganizatorskom ugovoru Marušić je objasnio da se on može sklopiti sa svakim gradom pojedinačno ili da sva tri grada potpišu zajednički ugovor s tim da se odredi ugovorni iznos za svakoga. Razgovaralo se još o nekim pitanjima vezanim za sam dan održavanja Maratona, a predstavnici Ploča i Opuzena zatražili su da se zbog recesije još jednom razmotre stavke iz troškovnika te predviđeni troškovi pokušaju što više smanjiti ili izbjeći. Na kraju je zaključeno da treba razmotriti iznesene primjedbe pa će se jasan stav i plan svih triju gradova iznijeti na slijedećem sastanku koji bi se održao 19. srpnja.
   Na sastanku su uz predstavnike UL Neretve bili još župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, predstavnik Grada Metkovića Mojmir Vladimir, predstavnik Grada Opuzena Zlatko Mustapić te predstavnici Grada Ploča Goran Kovač i Denis Batinović –Pekma.