vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretva protiv lidera izgubila 1:2

Metković, 17.5.2010. - Na igralištu Iza Vage u subotu je odigran susret 32. kola III. HNL - jug između NK Neretva i NK Dugopolje koji je završio rezultatom 1:2 za goste.
   Dugopolje je boljom igrom tijekom cijelog susreta došlo do vrijedne pobjede kojom su potvrdili ulazak u II. HNL. Do vodstva od 0:1 gostujuća momčad došla je u 18. minuti kada je Škorput u kontri izbio ispred domaćeg vratara Krešića i sigurno ga svladao. Povećanje vodstva donio im je Čeliković koji je završio iznimno lijepu akciju napadačkog reda. Neretva je uspjela smanjiti rezultat u 72. minuti Brečićevom slobodnim udarca s 25 metara.
   Za Neretvu su igrali: Krešić, Kuran, Ključe, Jelavić (od 64. minute Paponja), Šiljeg (od 67. minute Kaleb), Šutalo, Pehar, Vrnoga, Mataga (od 15. minute Buljubašić), Brečić i Suton. Na klupi su još bili: Ivanković, Medar, Raguž i Galov.
   Za Dugopolje su igrali: Smodlaka, Šunjić, Granić, Keran, Obšivač, Balić, Čeliković, Brnadić, Rajčić (od 85. minute Povijač), Barać, Škorput (od 60. minute Radošević).