vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Pregled rezultata metkovskih klubova

Metković, 29.3.2010. - Tijekom prošloga vikenda dio metkovskih klubova nastavio je natjecanje ostvarivši sljedeće rezultate:

Nogomet
  
NK Neretva je u 23. kolu III. HNL-jug na domaćem terenu protiv NK Omiš odigrala neriješeno 1:1. Za rezultat se pobrinuo domaći igrač Marin Kežić koji je u 25. minuti nesretno postigao autogol da bi isti igrač u 40. minuti zabio gol izjednačenja.
   U 14. kolu 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanskoj ONK Metković na domaćem terenu savladan je od NK Jadran iz Smokvice rezultatom 1:0.
   (U nastavku ove vijesti trebala je biti vijest s fotografijom navijačke skupine Jajani, no zbog nedolične izjave jednoga od navijača iz skupine upućene kolegici koja je došla popratiti događaj urednik ovih stranica odlučio je vijest ne objaviti. Možda mladac na vrijeme nešto nauči.)

Rukomet
  
Od rukometnih klubova protekli vikend natjecali su se jedino rukometaši RK Metković 1963. koji su na gostovanju u Biogradu n/m izborili tijesnu pobjedu od 28:27.
   Rukometaši RK Metkovića ovaj vikend trebali su ugostiti Croatia osiguranje u 23. kolu Premijer Dukat lige, ali je utakmica odgođena zbog obaveza Croatia osiguranja u Ligi prvaka.
   Rukometašice ŽRK Metković bile slobodne.  

Košarka

   KK Metković u ligi  B-1 – jug na domaćem terenu uvjerljivo su savladali KK ABC iz Zadra rezultatom 105:50. Metkovci su trenutno na tablici B1 Lige jug s 35 bodova prvi ispred drugoplasirane ekipe Jolly JBS koja ima 33 boda. Imaju i uvjerljivo najbolju koš-razliku od +464.