vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Sportska nedjelja

Metković, 31.1.2010. - Čekajući početak finalne utakmice na EP u rukometu između Hrvatske i Francuske Metkovci su vrijeme nakon nedjeljnog ručka kratili svatko na svoj način. Nakon nedavnih obilnih kiša i snijega, današnje nešto bolje vrijeme većina je iskoristila za izlazak iz kuće.
   Provezavši se gradom susreli smo brojne šetače i bicikliste, a zamijetili smo i one najnestrpljivije koji su puno prije početka susreta zauzeli pozicije u metkovskim kafićima kako bi u društvu bodrili naše rukometaše.
   Nama se najinteresantnijim učinio prizor koji smo zatekli na igralištu kraj crkve Sv. Franje, gdje smo zatekli dvije obitelji u igri s djecom.

   I dok su Obradovići bili skloniji nogometu, obitelj Bokan se odlučila za košarku. Kako smo doznali dečki iz obitelji Obradović na igralištu su svake nedjelje, kada im to vrijeme dopusti, a obitelj Bokan se na igralištu zatekla sasvim slučajno.

   Najsretnija je bila Petra Bokan koja je u mami i tati otkrila odlične suigrače za basket, a da sve bude zanimljivije pobrinula se kujica Luna kojoj kao da nije bilo po volji što je Petra zanemaruje te je čitavo vrijeme pokušavala upasti u igru kao četvrti igrač.