vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Darijo posjetio vrtić

Metković, 29.12.2008. - Božićne blagdane prigodnom priredbom obilježilo je i četrdeset polaznika vrtića Leut  koji su različitim igrokazima, plesom i pjesmom roditeljima pokazali sve ono što su u proteklom razdoblju naučili boraveći sa svojim tetama u vrtiću.
   Kao i proteklih pet godina u priredbi su sudjelovala sva djeca, tete i roditelji. Priredba je bila priređena u čast Isusova rođenja i to uoči Svete Noći, kako bi Badnji dan mogli slaviti u krugu svojih obitelji. Veseloj atmosferi pridonio je i poznati nogometaš Darijo Srna čiji je dolazak iznenadio sve u vrtiću.
– Dariju sam bila teta u vrtiću prije 20 godina, a kako on ovih dana boravi kod svojih u Metkoviću sasvim slučajno sam ga susrela u gradu. U razgovoru sam mu rekla da imamo priredbu, a Darijo velika srca, kao što je uvijek i bio, zaželio je vidjeti gdje smo te se prisjetiti svojih vrtićkih dana. To nam je naročito uveličalo priredbu i razveselilo svu djecu – rekla nam je teta Nada Pažin, vlasnica Leuta, koja se s još dvije tete brine o mališanima i dodala – naš vrtić trenutno polazi 40 djece od čega je 15 predškolaca. Posebno smo sretni da nam je ove godine došla subvencija od Grada Metkovića što je veliko priznanje za naš rad.