vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Postignut dogovor

Metković, 22.10.2008. - Danas je potpisan Sporazum između Ustanove Športski objekti Metković i RK Metkovića u stečaju o načinu i uvjetima korištenja Gradske sportske dvorane. Tim sporazumom RK Metković je prihvatio da će, kao svi ostali korisnici termina, poštovati sve važeće pravilnike u Ustanovi Športski objekti Metković, a između ostaloga i Pravilnik o postavljanju reklama u objektima Ustanove 'Športski objekti Metković'.
– Kao što i svi ostali korisnici termina, koji žele postaviti reklame u objektima Ustanove, moraju potpisati Ugovor o pružanju reklamnih usluga, tako je danas taj Ugovor potpisan između Ustanove Športski objekti Metković i RK Metković u stečaju koji je i ovjeren kod javnog bilježnika. U tom Ugovoru, napravljenom na osnovu Pravilnika o postavljanju reklama u Ustanovi ŠOM, definirani su svi odnosi između dviju ugovornih strana čime su otklonjeni razlozi zbog kojih je RK Metkoviću bilo privremeno oduzeto pravo igranja utakmica u Gradskoj športskoj dvorani.   
Također, na zahtjev stečajne upraviteljice Zdenke Marušić, Ustanova je Klubu dostavila Pravilnik o kućnom redu, Pravilnik o načinu korištenja objekata, prostora i opreme danih na upravljanje Ustanovi i Pravilnik o postavljanju reklama u objektima Ustanove.
Postignut je dogovor da će Ustanova poslati još jedan dopis Športskoj zajednici grada Metkovića da se, s obzirom na probleme oko rasporeda termina u Gradskoj športskoj dvorani, sazove hitno sastanak svih korisnika termina, nakon kojeg će Upravni odbor Športske zajednice donijeti svoj prijedlog rasporeda – rekao Jozo Bebić, ravnatelj Ustanove Športski objekti Metković.