vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Stipe Nikolić novi trener

Metković, 18.9.2008. - Početak nove sezone u Trećoj HNL-jug NK Neretva je obilježila iznimno lošim startom te je nakon pet odigranih kola, u kojima je čak tri puta bila domaćin, uspjela uhvatiti samo dva boda.
U posljednja tri tjedna najprije je na domaćem terenu odigran susret protiv NK Split koji je završio rezultatom 2:2. Nakon toga Metkovci su ugostili NK Raštane i u tom su susretu u prvih šest minuta pokazali odličnu igru zabivši gol preko Bubala. Nakon toga su jednostavno stali što su gosti kaznili napunivši im mrežu s četiri gola. Tako je rezultat 1:4 u korist Raštana rezultirao neopozivom ostavkom trenera Nina Šešelja. Kako u međuvremenu nije pronađena zamjena Šešelju, na gostujućoj utakmicu protiv NK Konavljanin tjedan dana kasnije ekipu je vodio kapetan Igor Sršen, a utakmica je završila rezultatom 2:0 za Konavljane.
Najnovija vijest je da će Šešelja na kormilu Neretve naslijediti Stipe Nikolić, bivši Neretvin igrač i trener.
Prošlu subotu natjecanje je započeo i NK Metković. Početak nove sezone u Prvoj županijskoj ligi Metković je započeo porazom od 2:1 na gostovanju kod NK Jadran iz Smokvice.