vijesti www.metkovic.hr

 Šport

KK Metković uspješno otvorio novu sezonu

Metković, 8.9.2008. - Karate klub Metković nastupio je, kao jedini klub iz naše županije, na Međunarodnom karate turniru „Međimurje open 2008“ koji je u organizaciji Hrvatskoga karate saveza i Karate kluba Globus održan 6. rujna u Čakovcu.
Za metkovski klub nastupili su Lara Bebić, Dino Žderić i Ante Bebić u kategorijama ml. kadeta i kadeta te Gabi Dominiković u kategoriji učenica. Iz Kluba kažu da su, s obzirom na jačinu turnira, jako zadovoljni jer su se u Metković vratili s dvije brončane medalje koje su osvojili Gabi Dominiković i Dino Žderić.
Na turniru je nastupilo preko 800 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije, ali turnir bio i izborni za kadete i kadetkinje. Tijekom njega održan je sastanak s izbornicima i okvirno dogovoren način rada navedenih selekcija reprezentacije.
Karate klub Metković, trenutno upisuje nove članove, a sve informacije mogu se dobiti na telefon 098 171 36 36 ili u prostorijama Kluba u ulici A. Hebranga, iza bivše upravne zgrade Razvitka.