vijesti www.metkovic.hr

 Akcija

Humanitarni koncert za Kalos

Metković, 28.7.2008. - U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj i Grada Metkovića održan je humanitarni koncert čiji prihod je namijenjen Specijalnoj bolnici Kalos u Veloj Luci gdje se liječe i mnogi Metkovci.
Da bi se toj ustanovi pomoglo pri kupnji dizala za osobe s invaliditetom na koncert su pozvana mnoga zvučna imena naše estrade. Zahvaljujući Zoranu Bebiću Bebi i njegovim poznanstvima s mnogim dalmatinskim izvođačima, koncertu su se odazvali svi koji su bili najavljeni. Oko tisuću posjetitelja odlično se zabavilo uz grupu Delta, Rafu, Daria Jerkovića, Vicu Šiljega, Anu Bebić, Dražena Habuša, Džonija Gitaru, Klapu Luka, Bebu, Zrinku, Dražena Žanka, Matu Bulića i na kraju Vinka Cocu. Program je vodio radijski i TV voditelj Joško Vukšić iz Solina koji se, također, rado odazva na ovakve humanitarne akcije.

Najvažnije od svega je da se od ulaznica i od sponzora prikupilo preko 40 tisuća kuna. Od Antiše Puljevića, predshednika Udruge Prijatelj, doznali smo da to nije sve jer se čekaju uplate još nekih sponzora.

Evo i prigode da objavimo jednu arhivsku fotografiju na kojoj se nalaze naši sugrađani koji su proljetos bili na liječenju u Kalosu.