vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Metković – Croatia osiguranje 29:44

Metković, 18.2.2008. - Jučer poslijepodne u Športskoj dvorani Metković odigran je susret između RK Metkovića i RK Croatia osiguranja u kojem su Zagrepčani očekivano glatko pobijedili rezultatom 29:44.
Metkovci su pogodcima Karačića i Ćužića poveli 2:0, nakon čega su Zagrepčani serijom od 5 golova preuzeli inicijativu te tijekom susreta samo povećavali razliku. Svi igrači Croatia osiguranja upisali su se u strijelce, a gol domaćih najviše su pogađali Vukić (9), Vori (8) te Džomba, Kopljar i Bičanić po 5 pogodaka. Kod domaćih šest golova postigao je Karačić, dok su četiri postigli Kapular, Veraja i Jurković, tri Ćužić, Sršen i Ilić, a u listu strijelaca upisali su se sa jednim pogotkom Buljubašić i Borovac. Braneći gol Metkovaca, Granić je uspio obraniti sedam udaraca gostiju.
Iako je susret igran u 15:30, dolazak državnih prvaka nakon tri godine u Metković u dvoranu je privukao velik broj ljubitelja rukometa. Rukovodstvo RK Metkovića srebrnim reprezentativcima, predvođenim Linom Červarom, uručilo je prigodne darove.