vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Pripreme za proljetni dio prvenstva

Metković, 11.2.2008. - NK Neretva, u sklopu priprema za nastavak prvenstva, odigrala je u subotu prijateljsku utakmicu u kojoj je protiv prvoligaša NK Cibalija iz Vinkovaca izgubila rezultatom 1:3.
Gosti, koji su trenutno na pripremama u Međugorju, poveli su pogotkom Kujundžije u 25. minuti, a Neretva izravnala 10 minuta poslije pogotkom Mate Pehara. Na 2:1 povisio je Radotić u 55. minuti, dok je konačnih 3:1 postigao Džafić u 90. minuti. Igrači Neretve pružili su solidnu igru ostvarivši nekoliko prigoda za pogodak, a najbolju je propustio Majić u 45. minuti. Susret je sudio Goran Proleta iz Opuzena.
U dosadašnjim prijateljskim susretima Neretva je u Međugorju od prvoligaša NK Osijek izgubila 1:3, kod kuće je s 1:0 pobijedila drugoligaš NK Imotski, a u trećem susretu, odigranom u Dubrovniku, protiv trećeligaša Goška odigrala neriješeno 1:1. Uz standardni sastav iz jesenskog dijela Neretva trenutno ima tri igrača na probi (sva tri iz Mostara) kojima nastoje pojačali veznu liniju i špicu. Koga će angažirati znat ćemo ovih dana.