vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

HDZ pokazao mišiće

Metković, 16.11.2007. - U potpuno ispunjenoj Gradskoj športskoj dvorani sinoć je svoj predizborni skup održao HDZ.
Na svojoj neretvanskoj turneji Ploče-Opuzen-Metković HDZ je predstavio polovicu kandidata sa njihove liste u X. izbornoj jedinici. Da stranka koja je protekle četiri godine bila na vlasti ima moćnu propagandnu mašineriju vidjelo se po mnogočemu, od scenografije i tehnike do pomno osmišljenoga scenarija kada su skupine ljudi obučenih u prepoznatljive svjetloplave vjetrovke pred sam početak skupa sa stranačkim zastavama umarširale u dvoranu.
Okupljene je pozdravila predsjednica metkovskog HDZ-a Žaklina Marević, nakon koje su govorili Dubravka Šuica i Luka Bebić. U zabavnom dijelu programa potporu HDZ-u dali su Zorica Kondža, Malden Grdović i Mišo Kovač.
Općenito gledano radi se o uspjelu skupu, no očito je bilo da su na skup u Metković došli mnogi koji su prije toga bili u Pločama i u Opuzenu te mnogi pristaše iz Hercegovine. HDZ-u je jako stalo da u Metkoviću, u kojem je redovito gubio na nekoliko posljednjih izbora, pokaže mišiće. Pitanje je jedino koliko su ti mišići schwarzeneggerovski, a koliko drvišovski?